fbpx

AUTOTASK STØTTER SØNDERJYSKE

sønderjyske fodbold

Vi støtter lokalsporten.

sønderjyske fodbold
Sønderjyske fodboldt logo

Sønderjysk webbureau støtter sønderjyske fodbold

AUTOTASK INDGÅR SPONSORAT AFTALE

Den 6 marts 2024 er en speciel dag for vores lille sønderjyske webbereau. På denne dato valgte vi for første gang at indgå som sponsor for fodboldklubben Sønderjyske. Dette sponsorat betyder meget for vores nyopstartet virksomhed. Dette indikere over for os selv, at vi er på rette vej, da vi kan vælge at bruge økonomi på at støtte andre, samtidig med at vi kan hjælpe lokalsporten.

Som et lokalt webbureau i Sønderborg, har vi valgt at fokusere på lokale tiltag, i og omkring Sønderjylland. Dette gør vi både for vores egen stolthed, samt for at vise, at vi er en lokal virksomhed, der støtter vores lokalsamfund.

Sønderjyske fodboldt logo

Med indtræden som af Sønderjyskes startup sponsor prøver vi samtidig at indikere overfor lokale virksomheder, at vi er et sønderjysk web- og marketingsbureau, som er kommet for at blive. 

AutoTask er et nyopstartet web- og marketingsbureau der blev stiftet tilbage i November 2023. Vi er derfor hurtigt ude og klar til at hjælpe lokale virksomheder med web & markedsføringsløsninger.  Derudover er vi også parat til at indgå i lokale aftaler, så vi sammen kan hjælpe med at forbedre det sønderjyske lokalsamfund.

autotask9
DIT SØNDERJYSKE WEB- OG MARKETINGSBUREAU

SKAL VI VÆRE JERES NÆSTE SPONSOR?