fbpx

lad os skabe din hjemmeside

SAMMEN OPTIMERER VI DIN ONLINE TILSTEDEVÆRELSE

Det er ikke altid enkelt, at vælge hvordan ens forretning skal fremstå online. Derfor kan det være en god ide, at snakke med professionelle omkring det. Det er her vi kommer ind i billedet.

Vi er et dansk Web- og Marketingsbureau, der forstår de forvirringer du kan støde på. Vi er her for at hjælpe dig og din virksomhed med at nå jeres mål.

Filter ny 2031
hjemmeside beregn

VÆRDIEN AF EN PROFESSIONEL HJEMMESIDE

Din hjemmeside er ikke kun lavet for din skyld, men for dine kunders skyld. Med en professionel hjemmeside sikrer du den størst mulige chance, for at dine kunder vælger NETOP dig, fremfor konkurrenter.

Få et estimat på din hjemmesides pris

Læs mere om hvad din drømme hjemmeside vil koste ved os.

PRIS PÅ HJEMMESIDE

En hjemmeside ved os skal ikke blot repræsentere en hurtig transaktion og et umiddelbart resultat. Derimod er det en grundig proces, hvor vi i tæt samarbejde med dig, udvikler og realiserer din ideelle hjemmeside.

Vi har priser helt ned til
15000 kr
interesser for IT

Vi har lavet en prisberegner, der kan give dig et estimat på, hvad din hjemmeside ville koste at få lavet hos os. Vi har sat den i toppen, for ikke at være for besværlige. Du kan også klikke på knappen.

Filter ny 61

kontakt os endelig

Vi vil meget gerne snakke med dig.
Ring, skriv eller book et møde. Vi vender tilbage hurtigst muligt!
Filter ny 64
Telefon

+45 29 71 56 11

Book Møde

Vælg den tid der passer dig bedst.

Kontakt formular

Vi vender tilbage til dig hurtigst mulig!

Spørgsmål til hjemmeside

En hjemmeside bør indeholde information om din virksomhed, produkter eller tjenester, kontaktinformation og en attraktiv beskrivelse af, hvad du tilbyder. Dette skal suppleres med en nem navigation og et tiltalende design.
Det er vigtigt dit indhold også er tilpasset søgemaskinen samtidig med at det skaber værdi for dine brugere, dette kan også kaldes for SEO.
Læs her omkring, hvad er seo?

Jo website og hjemme betyder det samme.
Website er hjemmeside bare på engelsk.

Dog er webshop og website ikke det samme. En webshop er en online butik. Mens et website er et online bibliotek, med informationer, dokumenter og anden viden. 

En brugervenlig hjemmeside er en, der er let at navigere og forstå for besøgende. Den har en klar struktur, hurtig indlæsningstid og en intuitiv brugeroplevelse, der gør det let for brugerne at finde det, de søger.
Læs vores artikel omkring “Skabelon til hjemmeside

En god hjemmeside er afgørende for at tiltrække og fastholde besøgende. Det skaber tillid, forbedrer dit online omdømme og kan føre til øget konvertering og succes for din virksomhed eller projekt.
Læs vores artikel omkring, “skabelon til en brugervenlig hjemmeside

Omkostningerne ved at have en hjemmeside varierer afhængigt af flere faktorer, herunder design, hosting, domæneregistrering og vedligeholdelse. Det kan spænde fra et par hundrede til flere tusinde kroner om året.


Skal du have lavet en hjemmeside hos os, kan du let udregne din estimerede pris, ved at prøve vores prisberegner.

Tiden det tager at oprette en hjemmeside afhænger af kompleksiteten og omfanget af projektet. En simpel hjemmeside kan oprettes på få dage, mens en mere avanceret side kan tage flere uger

Udviklingstiden for en hjemmeside afhænger af projektets størrelse og kompleksitet. Det kan variere fra et par dage til uger. Planlægning og klare mål kan hjælpe med at styre udviklingsprocessen mere effektivt.

Prisen for at få lavet en WordPress-hjemmeside afhænger af design, funktioner og tilpasninger. Det kan variere fra et par tusinde kroner og opad. Vælg en erfaren WordPress-udvikler for at sikre kvaliteten af dit projekt.

Skal du have lavet din WordPress hjemmeside hos os, kan du let udregne din estimerede pris, øverst på vores side, ved at bruge vores prisberegner.