fbpx

Os bag AutoTask

Alsik i sønderborg
Frederik fra AutoTask
Laurits Roager hvid baggrund 1

Vi er Frederik og Laurits. Vi elsker It og teknologi. Vi startede begge i en meget ung alder med at rode med teknologi. I dag driver vi sammen IT- Web og Marketings bureauet AutoTask.

Læs mere om vores historie

Lad os forklare dig lidt om os

AutoTask er i 2023 blevet stiftet af Frederik Gaarde og Laurits Roager. Begge har en større passion for teknologi, markedsføring og generalt alt der tilhører internettet. 

AutoTask blev stiftet på baggrund af tidligere erfaringer med opsættelse, design og optimering af hjemmesider og webshops. Nuværende jobs bestående af markedsføring, og en samlet passion for kunstig intelligens, som sammen vurderede at det ville være den helt rigtige ide, at starte et webbureau, så alle passioner blev sammenslået.

Vi har hos AutoTask en vision om at gøre at IT, Web og marketing nemt og tilgængeligt for alle og enhver. Dette gøres med at formulere viden igennem vores Vidensportal samt lærings indhold på diverse sociale medier. Derudover har vi en stor passion i AI og automatisering som vi gør brug af i alt vores arbejde.

autotask vækster

Hvad er vores drømme med AutoTask?

Vores drømme for AutoTask er at skabe et personligt og kundeorienteret Web- og markedsføringsbureau. Vores kunder står altid i første række, og et projekt er ikke afsluttet før vi har en glad kunde.
Vi tror på at realistiske tilgange og hårdt arbejde kan bane vejen for både os og vores kunders succes.

Gymnasievenner til forretningspartnere

Fra gymnasievenner, til roomies, til forretningspartnere. Vi har sammen været igennem forskellige ting, helt tilbage til at blive klassekammerater i gymnasiet, til nu at drive en forretning sammen, eventyret har blandt andet stået på et udenlandsophold til München, for at øge kendskaben til markedsføring, forståelse for start-ups, og udvide kendskabet til kunstig intelligens. Der er blevet prøvet lidt af hvert. Læs mere om vores historie

det blå gymnasie sønderborg - vores start
Filter ny 20
Filter ny 21

Fællesinteresser

En hurtig beslutning

Manglende kvalitet på markedet

Planlægninger, opsætning og budgettering

Velkommen til AutoTask

Med utalige timer bag skærmen, og en fælles interesse for at skabe noget større, har der før været snak omkring, at vi en dag skulle starte noget. Mange har selv haft denne tanke, men uden rigtig at vide, hvad det er man gerne vil. En fællesinteresse for den nyeste teknologi, og et kreativt mindset, har der været en masse ting op at vende

Efter gymnasiet vælger vi sammen at flytte til München, som mange kender som Europas centrum, vi kommer begge fra Sønderborg, og er begge enige om, at der skal ske noget nyt, vi skal opleve noget, men samtidig skabe arbejdserfaringer, og netværk der vil kunne gavne os for resten af livet

Vi kender alle til de reklamer, som er lidt for gode til at være sande, vi ser dem overalt, men hvornår kommer der en reklame der omhandler at skabe de resultater, der faktisk er realistiske. Vi vælger her, at med vores tidligere arbejdserfaringer inden for webdesign, markedsføring, hjemmesidekonstruktion, og opsætninger af webshops. At det er tid til at skabe det vi altid har interesseret os for, og som enlig har lagt lige til højrebenet.

Efter en del tid med planlægning, opsætning og opsparing til at starte virksomheden, stifter vi d. 12.11.2023 virksomheden AutoTask, og her begynder arbejdet på at skabe et dansk webbereau, der er så nede på jorden, at vores kunder faktisk forstår, hvad det er vi fortæller dem, og via en nem og enkel kommunikation, sammen med vores kunder, kan skabe de bedste forudsætninger for dem og for os selv.

Efter mange timers hårdt arbejde og dedikation, står vi nu idag med webbereauet AutoTask, specialiseret inden for emner som online markedsføring, email markedsføring, Hjemmeside- & Webshopkonstruktion samt design. Vi stræber hver dag for, at de kunder vi har bliver tilfredse, og nye potentielle kunder, får øjnene op for de løsninger vi har, og de problemstillinger vi kan hjælpe med at få bragt til live.

Tak fordi du har læst omkring vores historie om hvordan to gymnasiekammerater, sammen stiftede deres eget webbereau.

Filter ny 61

kontakt os endelig

Vi vil meget gerne snakke med dig.
Ring, skriv eller book et møde. Vi vender tilbage hurtigst muligt!
Filter ny 64
Telefon

+45 29 71 56 11

Book Møde

Vælg den tid der passer dig bedst.

Kontakt formular

Vi vender tilbage til dig hurtigst mulig!

Kontakt infomation på os

Find os også på diverse sociale medier 🙂

Meta Ads | Email Marketing | Frontend

Laurits Roager

SEO | Google Ads | Backend

Frederik Gaarde